Lasten SUURI LELUKIRJA 2023

MEILTÄ LÖYDÄT LELUKIRJAN LELUT!

Tästä leluvalikoimaamme!


Lasten SUURI LELUKIRJA kesä 2023 kirja jaetaan lapsiperheisiin huhtikuun lopussa
. Lasten Suuri Lelukirja postitetaan osoitteellisena vain lapsiperheisiin, joissa on alle 10-vuotiaita lapsia. Kirja tulee vanhemman nimellä. Suoramarkkinointikiellon asettaneisiin talouksiin sitä ei lähetetä.

Mitkä ovat tämän joulun kuumimmat hittituotteet? Entä villeimmät villitykset?

Suuri kesä LELUKIRJA 2023 on nimensä mukainen: hurjasti leluja ja puuhastelua. Lelukirja on kulkenut pitkän taipaleen suomalaisten lapsiperheiden leikeissä, jo vuodesta 1989 alkaen. Mikä on vanhin Lelukirja, jonka sinä muistat? Meille Lelukirja on ollut tärkeä työkalu kaikki nämä vuosikymmenet. Paneudumme leluaarteisiin tarkasti.

Jos lapselle on jokin erityinen lahjatoive, tilaa se mahdollisimman nopeasti! Joka vuosi käy niin että jotkut lelut loppuvat koko Suomesta yllättävän nopeasti. Maahantuojien ja kauppiaiden on mahdotonta arvata kuinka paljon mitäkin lelua kannattaa tilata myyntiin.

Lasten SUURI LELUKIRJA on suomalaisten lelukatalogien klassikko, joka kokoaa yksiin kansiin vuoden suosituimmat lelut ja pelit.

Jos et saa Suurta Lelukirjaa, voit käydä nettisivuilla lukemassa ja katselemassa sen pian. Tästä linkistä voit TILATA lelukirjan. Linkki on auki niin kauan kuin lelukirjoja riittää toimitettavaksi erikseen. Emme postita Lelukirjoja, mutta voit tulla noutamaan myymälästä yhden lelukirjan kunhan saamme niitä. Tarkasta puhelimitse, että niitä on jäljellä.

Iloisia lukuhetkiä!

Asiakkaan viesti: Minusta lelukuvastot ovat kivoja. Luemme niitä lapsen kanssa iltasaduksi! Lapsi haluaisi kaiken, mitä kuvastossa on, mutta minä totean vain, että onpa juu ihania tavaroita mutta huone on niin täynnä leluja, ettei kyllä millään mahdu uutta tavaraa, ellei entisiä viedä kirpparille. Koska lapsi ei halua luopua vanhasta, hän tyytyy siihen, että uutta ei tule. Silti voi ihastella kuvastoja. Minä kuuntelen tarkalla korvalla, mistä hän puhuu eniten ja mitä sivua palataan aina uudelleen ihailemaan, ja sitä sitten saattaa tulla jouluna paketista.

Lasten suuri lelukija Kesä 2023
Meiltä nopealla toimituksella lelut – katso Lasten suuri lelukirja

Tästä leluvalikoimaamme!

Pääset selaamaan digiversiota !

Parhaat tarjoukset ja uusimmat uutiset?

Tilaa uutiskirjeemme, niin saat kerran kuukaudessa tiedon uusimmista tuotteistamme ja tarjouksistamme.

Tietojasi käsitellään tietosuojaselosteemme mukaisesti.