Muumi-muki, hahmo

6,90 

Muki Muumi

Muumilaakson ystävykset ovat kokoontuneet yhteen ja koristavat sopusoinnussa valkopohjaista mukia. Melamiinista valmistetun mukin tilavuus on 0,25 l. Iloa ruokapöytään perheen pienimmille!

Melamiini on mm. astioiden valmistuksessa suosittu materiaali, sillä printit toistuvat melamiinipinnalla kauniimmin, melamiini kestää kulutusta muovia paremmin ja on posliinia kevyempi, mikä erityisesti lasten astioille on mukava ominaisuus. Melamiini on myös usein mainittu särkymättömänä materiaalina, mutta oikeassa kulmassa tuleva isku saa melamiiniastiat usein halkeamaan. Materiaalin kestävyydestä huolimatta sirot melamiiniastiat siis lattialle pudotessaan särkyvät tavallista pehmeää muovia helpommin.

Mikroaaltouunia tai uunia melamiini ei kestä lainkaan, vaan korkean lämpötilan vaikutuksesta melamiinin pinta vaurioituu. Melamiiniastiat kestävät yleensä konepesun astianpesukoneen ylätasolla, kunhan pesulämpötila ei ylitä tuotteen lämmönkestoa (yläraja melamiiniastioillemme on 60 °C). Käsin tiskaamista kuitenkin suositellaan, jotta astiat pysyvät hyväkuntoisina pidempään. Oikein käytettynä melamiiniastiat ovat turvallisia ja pitkäikäisiä – ihastuttavia, sopivan edullisia, kevyitä ja käteviä sekä kotona että reissussa!

Tilavuus 2,3 dl, muumihahmot seikkailevat mukin ympäri.

Muki kestää konepesun ylätasolla. Ei mikroon.

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 6416550612701 Osasto: