Uusi!

Fuzzikins Skaters Koala

8,90 

Fuzzikins Skaters Koala

Suloinen väritettävä koalavauva. Koalan voi itse värittää ja koristella, aina uudestaan ja uudestaan, pese vain vanha väri pois. Fuzzikinsien kanssa leikkiminen kehittää lapsen luovuutta ja mielikuvitusta. Pakkauksen mukana tulee myös skeittilauta ja tarroja.

 

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 6416550110085 Osasto:

Kuvaus

Fuzzikins Skaters Koala

Väritä, koristele ja leiki! Suloinen samettisen tuntuinen pieni rullalautailija odottaa leikkikaveria. Lajitelmassa on kaksi erilaista hahmoa rullalautoineen: koala ja elefantti. Hahmot saa väritettyä ja koristeltua haluamallaan tavalla aina uudelleen ja uudelleen. Paketissa myös tarroja, ohjekirja sekä tussit, joiden jälki lähtee vesipesussa. Iloisiin leikkeihin!

Rullalaudat alle ja menoksi! Suloiset eläinystävykset nauttivat elämästä ja rullalautailusta täysin siemauksi. Ihanan näppärää ja vauhdikasta liikkumista! Koalalla on vaaleanpunainen lippalakki ja mintunvihreä rullalauta vaaleanpunaisilla renkailla. Elefantilla puolestaan on vaaleanpunainen pipo sekä vaaleansininen rullalauta vaaleanpunaisilla renkailla.

Ihastuttava toiminnallinen pakkaus, jonka sisällön avulla lapsi voi päästää luovuuden valloilleen värittämisen ja koristelun muodossa ja sitten leikkiä itsekoristelemallaan ihanalla figuurilla. Lapsi voi värittää hahmon haluamallaan tavalla pakkauksen mukana tulevilla tusseilla. Värit lähtevät flokatusta hahmosta pesemällä, eli sen voi värittää yhä uudelleen ja uudelleen. Fuzzikinsien kanssa leikkiminen kehittää lapsen luovuutta ja mielikuvitusta. Pakkauksessa mukana hahmo, rullalauta, 2 tussia, 2 tarra-arkkia sekä 1 jalokivitarra-arkki. Suloisiin leikkihetkiin!

Kerää koko Fuzzikins-sarja, jossa saatavilla suloisia kisuja, pupuja ja koiria.

Lisätiedot

Paino 0.1 kg
Mitat 20 × 15.5 × 4.5 cm