Uusi!

Aquabeads Deluxe Studio

36,50 

Aquabeads Deluxe Studio

Aquabeads Deluxe -askartelusetti tarjoaa paljon hupia pienille taiteilijoille. Yli 1 300 värikästä askarteluhelmeä 24 eri värissä mahdollistavat monta upeaa mallia ja jopa useita 3D-teoksia. Helmiä voi säilyttää kauniissa kannellisessa rasiassa. Kannessa on kaksi uutta, innovatiivista kääntöalustaa askartelua varten. Niiden avulla teokset valmistuvat käden käänteessä, ja askartelualustaa voi käyttää heti uudelleen uusiin askarteluideoihin. Sen avulla askartelu on entistä nopeampaa, sillä valmiit teokset kuivuvat erillisellä alustalla, eivät enää itse askartelualustalla.

Askartele seuraavasti: Aseta helmet alustalle, suihkuta vettä, käännä kääntöalusta ja anna teoksen kuivua. Heti kääntämisen jälkeen kääntöalusta on jälleen valmis uutta kuvaa varten. Sateenkaarikynällä askartelu käy entistä helpommin. Kynässä on tilaa 8 eri helmivärille. Halutun värin voi vaihtaa kääntämällä, ja helmet tulevat ulos kynästä painamalla.

Aquabeads Deluxe -askartelusetti sisältää 1 300 värikästä askarteluhelmeä (perus- ja jalokivihelmiä) 24 värissä, kannellisen säilytyslaatikon, 2 kääntöalustaa askartelualustoiksi, sateenkaarikynän, suihkuttimen ja mallikuvia. Rasia voidaan yhdistää aloitussetin laatikkoon.

Ikäsuositus: 4+

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 5054131327982 Osasto:

Kuvaus

Aquabeads Deluxe Studio

Lisätiedot

Paino 1.1 kg
Mitat 41.5 × 30 × 7.5 cm