Lego Hidden Side 70436 Aavepaloauto 3000

84,95 

Aavepaloauto 3000

Tervetuloa Hidden Sideen, jossa fyysinen ja digitaalinen maailma sulautuvat yhteen. Tämä LEGO® Hidden Side Aavepaloauto 3000 (70436) lelusetti sisältää rakennettavan aavepaloauton, jota voi käyttää upouudella sovellustekniikalla. Se tarjoaa uskomattoman yhden tai usean pelaajan lisättyä todellisuutta (AR) sisältävän leikkikokemuksen!

Monipuolinen ja digitaalisesti vuorovaikutteinen
Aavepaloauto 3000 paljastaa digitaalisen kummitusmaailman, kun mallia katsotaan älylaitteella, johon on asennettu LEGO® Hidden Side AR-sovellus. Siellä lapset voivat tutkia ja ratkaista mysteereitä, jahdata kummituksia ja taistella kummituspomo Blaze M. Barria vastaan. Lapset voivat myös muuntaa paloauton takaosan siistiksi robotiksi. Jackin, Parkerin, J.B.:n, TeeVeen ja Pimeyden ritarin minihahmojen ja Nehmaar Reem – The Harbinger -hahmon parissa voi leikkiä myös perinteiseen tapaan.

Alati muuttuva LEGO® Hidden Side kokemus
LEGO Hidden Side maailma sijoittuu Newburyn kuvitteelliseen kaupunkiin, jossa kummitukset vainoavat ihmisiä ja rakennuksia. Lisätyn todellisuuden leikkikokemusta kehitetään jatkuvasti uudella sisällöllä, uusilla kummituksilla ja erikoistapahtumilla.

  • Tämän LEGO® Hidden Side Aavepaloauto 3000 leikkisetin parissa lapset voivat yhdistää fyysiset ja digitaaliset leikit mukaansatempaavaksi yhden tai usean pelaajan lisättyä todellisuutta (AR) sisältäväksi kokemukseksi.
  • Sisältää LEGO® Hidden Side (AR) aavepaloauton ja robotin sekä Jackin, Parkerin, J.B.:n, TeeVeen ja Pimeyden ritarin minihahmot ja Nehmaar Reem – The Harbinger -hahmon.
  • Aavepaloauto 3000 on rakennettava malli, jonka takaa paljastuu kummitteleva digitaalimaailma, kun mallia katsotaan LEGO® Hidden Side AR-sovelluksella varustetulla älylaitteella. Lapset voivat ratkaista mysteerejä, etsiä jänniä esineitä ja taistella kummituksia vastaan!
  • Tämä LEGO® Hidden Side Aavepaloauto 3000 (70436) leikkisetti sopii hyvin joulu-, syntymäpäivä- tai yllätyslahjaksi LEGO® rakennelmien faneille ja 9 vuotta täyttäneille lapsille, jotka pitävät luovista ja digitaalisista leikeistä!
  • Rakennettuna LEGO® Hidden Side Aavepaloauto 3000 (70436) on 11 cm korkea, 23 cm pitkä ja 11 cm leveä. Nehmaar Reem – The Harbinger -hahmon korkeus on 17 cm.
  • Rakennuslelu, johon ei tarvita paristoja. Hidden Side AR -sovellus on yhteensopiva tuettujen iOS- ja Android-laitteiden kanssa. Tarkista yhteensopivuus osoitteessa www.LEGO.com/devicecheck. Lasten on pyydettävä vanhemmilta lupa ennen internetin käyttämistä.
  • Tämä lisättyä todellisuutta (AR) sisältävä LEGO® Hidden Side rakennussarja sisältää selkeät rakennusohjeet, jotka ovat saatavilla myös verkossa. Avaa pakkaus, revi palikkapussit auki, ja hupi voi alkaa!
  • LEGO® Hidden Siden maailma sijoittuu Newburyn kuvitteelliseen kaupunkiin, jossa kummitukset vainoavat ihmisiä ja rakennuksia. Lisätyn todellisuuden leikkikokemusta kehitetään jatkuvasti uudella sisällöllä, uusilla kummituksilla ja tapahtumilla.
  • LEGO® Hidden Side lelusetit täyttävät alan tiukimmat standardit ja kriteerit. Näin varmistamme, että LEGO® palikat ja osat ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja kiinnittyvät ja irtoavat helposti, joka kerta.
  • The LEGO Group testaa LEGO® Hidden Side palikat ja osat perusteellisissa testeissä. Näin varmistamme, että kaikki lelusetit täyttävät tiukimmat kansainväliset turvallisuus- ja laatustandardit.

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 5702016617573 Osasto: