LEGO Friends 41740 Aliyan huone

22,95 

LEGO® Friends Aliyan huone (41740)

LEGO Friends 41740 Aliyan huone innostaa yli 6-vuotiaat lapset tutkimaan ja keksimään ikiomia tarinoita. Ennen nukkumaanmenoa Paisley ja Aliya kirjoittavat tarinoita. Uteliaan Aliyan huoneesta löytyy tarvikkeita, kuten koulutehtäviä, työtuoli, kannettava tietokone, kirja, lamppu ja palkintopokaali. Mukana on myös hauskoja yllätyksiä, kuten hienosti menneiden kokeiden alle piilotettu reputettu koe. Ehkä Paisley voisi hieman lohduttaa ystäväänsä, ettei Aliya vaatisi itseltään niin paljon. Mutta nyt on kuitenkin aika ottaa rennosti ja katsoa elokuvaa ison television ääressä. Tai hahmot voivat leikkiä Aliyan koiranpennun kanssa ja antaa sille lelun.

Ohjeet pienille rakentajille

LEGO Builder sovelluksen avulla rakentelu sujuu helposti intuitiiviseen rakennuselämykseen uppoutuen. Lapset voivat zoomata ja kiertää malleja 3D-näkymässä, tallentaa settejä ja seurata edistymistä.

Heartlake Cityn uusi sukupolvi

Lapset saavat uusia ystäviä ja tutustuvat jännittäviin paikkoihin LEGO Friends maailmassa, jossa voi uppoutua oikeasta elämästä tuttuihin tarinoihin.

Varastossa

Alin hinta 30-päivän ajalta (2023-02-01): 22,95 
Tuotetunnus (SKU): 5702017415253 Osasto: