LEGO Friends 41724 Paisleyn kotitalo

52,00 

LEGO® Friends Paisleyn kotitalo (41724)

LEGO Friends 41724 Paisleyn kotitalo setti sisältää yllin kyllin kaikkea 4 vuotta täyttäneiden rakentelijoiden tutkittavaksi. Yläkerrassa on sisarusten huone ja kylpyhuone. Kun yläkerran irrottaa, voi tutkia tarkemmin alakerran keittiötä. Mukana on roolileikkeihin innostavia tarvikkeita, kuten kierrätysastia sekä välipalatarvikkeita ja hedelmiä nautittavaksi pihapöydän ääressä. Pihalla on kiva sopukka, jonne Paisley voi käpertyä soittamaan kitaraa, säveltämään musiikkia ja leikkimään lemmikkikanin kanssa. Anna kanille vaikka porkkana nakerrettavaksi!

Innosta pikkurakentajia
Yli 4-vuotiaille sopivien LEGO settien mukana on aloituspalikka, josta on näppärä ja nopea aloittaa hauska rakennuselämys. LEGO Builder sovellus opastaa sekä sinua että lastasi helpossa ja intuitiivisessa rakennuselämyksessä. Voit zoomata ja kiertää malleja 3D-näkymässä, tallentaa settejä ja seurata edistymistä.

Heartlake Cityn uusi sukupolvi
Lapset saavat uusia ystäviä ja tutustuvat jännittäviin paikkoihin LEGO Friends maailmassa, jossa voi uppoutua luoviin leikkeihin ja jännittäviin seikkailuihin.

Varastossa

Alin hinta 30-päivän ajalta (2023-02-01): 52,00 
Tuotetunnus (SKU): 5702017412832 Osasto: