Uusi!

LEGO Friends 41414 Emman kesäinen leikkikuutio

12,95 

41414 Emman kesäinen leikkikuutio

Ilahduta lapset LEGO® Friends Emman kesäisellä leikkikuutiolla (41414), jonka parissa voi palata milloin vain takaisin iloisiin hetkiin uimarannalla. Opaalinhohtoisen kannettavan kuution sisällä on pieni rantaympäristö, johon kuuluu hiekkalinna ja jäätelökioski. Toiveiden syntymäpäivälahja lapsille, jotka rakastavat pieniä leluja ja viihtyvät rannalla.

Ole luova!
LEGO Friends kuutiot ovat uudenlaisia leluja. Tämä kesäisen lelun osat voi irrottaa, joten lapset voivat jatkaa kesäisiä leikkejäkuution ulkopuolella. Osat voi myös liittää kuution pohjaan – palikat eivät enää häviä! Kuution voi jakaa kahtia niin, että lapset voivat jakaa minileikkikuution tarjoamat seikkailut ystävän kanssa.

Hauska kuutio kerää katseet
Saatavana on viisi erilaista kesäistä leikkikuutiota – kerää kaikki. Jokaisessa kuutiossa on yllätyslemmikki, jonka väri paljastuu vasta kannen auetessa. Yllätyksen löytäminen on osa hupia! Pinottavan lelun voi liittää muihin kuutioihin hauskoiksi kokonaisuuksiksi. Esittele lapsille Heartlake Cityn maailmaa. Siellä he kohtaavat arjen sankareita ja saavat lämpimän vastaanoton!

  • LEGO® Friends Emman kesäinen leikkikuutio (41414) innostaa luovaan leikkiin. Kauniin kannettavan kuution sisällä on hauska uimaranta pienoiskoossa. Katso, kuinka lapset avaavat kuution ja löytävät söpön yllätyseläimen.
  • Tämä taskukokoinen lelu sisältää paljon virikettä pitkille matkoille. Mukana on LEGO® Friends maailmasta tuttu Emma-mininukke ja yllätysmerieläin sekä luova rakennelma. Tarra-arkin avulla lapset voivat koristella kuution.
  • Lapset voivat pinota tai yhdistää kuutioita erilaisiksi luoviksi kokonaisuuksiksi tai jakaa ne kahtia ja leikkiä yhdessä ystävän kanssa. Osat voi irrottaa kuutiosta tai niillä voi leikkiä kuution sisällä. Pieni lelu, josta on paljon hupia!
  • Tämä 51-osainen minileikkikuutio on täydellinen matkalelu luoville lapsille. Helppo rakennelma vetoaa lapsiin, joilla ei ole aikaisempaa kokemusta LEGO® rakentamisesta. Lelu on myös mahtava syntymäpäivälahja 6 vuotta täyttäneille lapsille.
  • Kuutio on 8 cm leveä ja 6 cm korkea, joten se mahtuu helposti reppuun tai käsilaukkuun. Siksi se on juuri sopiva lelu pitkille matkoille. Kompaktin kokonsa ansiosta se on myös hieno pöytäkoriste.
  • Tässä eläinlelusetissä ei tarvita paristoja, vaan se saa virtansa mielikuvituksesta. Hauskat leikit onnistuvat missä vain: autossa, lentokoneessa tai koulun pihalla.
  • Muiden LEGO® settien tavoin tämän kesäisen lelun mukana on selkeät, painetut ohjeet. Setit on suunniteltu helpoiksi rakennelmiksi 6 vuotta täyttäneille lapsille, jotta he pääsevät aloittamaan leikit ja osaavat rakentaa omatoimisesti ilman aikuisen apua.
  • Esittele lapsille LEGO® Friends maailma, jossa he oppivat, että unelmat voi saavuttaa seuraamalla sydäntään. Ja kaikki ovat tervetulleita, koska uudelle ystävälle on aina tilaa.
  • Lasten LEGO® lelut täyttävät alan tiukimmat standardit sekä LEGO Groupin omat laatuvaatimukset. Tätä LEGO Friends maailman Emma-lelusettiä rakentavat lapset huomaavat, että palikat kiinnittyvät napakasti ja irtoavat helposti – kerta toisensa jälkeen.
  • LEGO® Group testaa lelujensa kaikkia palikoita ja osia kaikin kuviteltavissa olevin tavoin. Näin varmistamme, että lapsesi uusi lelu täyttää tiukimmat kansainväliset turvallisuus- ja laatustandardit.

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 5702016619003 Osasto:

Kuvaus

LEGO Friends 41414 Emman kesäinen leikkikuutio

Lisätiedot

Paino0.095 kg
Mitat15.3 × 5.2 × 20.5 cm