Lego City 60256 Kilpurit

27,90 

Fantastinen rakennussarja lapsille, jotka rakastavat toimintaleluja. Pikku kilpa-autoilijasi voi nauttia loputtomasta vauhdikkaasta toiminnasta tällä LEGO® City Kilpurit (60256) rakennussarjalla. Kun minihahmot istahtavat näiden sähkö- ja bensiinikäyttöisten LEGO® kilpa-autojen rattiin, puitteet kaksintaistelulle sähkön ja bensiinin herruudesta ovat valmiina. Hieno rakennussarja lapsille Leikkisetti tarjoaa lapsille monia opettavaisia leikkihetkiä. Miksi? Koska sen mukana tulee selkeä rakennusopas, joka auttaa aloittelevaa LEGO® rakentajaa kehittymään mestarirakentajaksi. Upeita rakennusleluja lapsille LEGO® City ajoneuvosettien huippunopeilla, supersiisteillä rakennusleluilla lapset voivat päästää sisäisen turbonsa täyteen vauhtiin! Yksityiskohtaiset rakennusleikkisetit ja hauskat hahmot innostavat lapsia rajattomaan, omatoimiseen mielikuvitusleikkiin, jossa toteutetaan arjesta tuttuja tilanteita hauskalla ja jännittävällä tavalla.

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 5702016617900 Osasto:

Kuvaus

  • Avaa ovi LEGO® Cityn jännittävään maailmaan tällä hienolla kilpa-autojen rakennussarjalla, joka on suunniteltu innostamaan loputtomiin, mielikuvituksellisiin roolileikkeihin arjesta tuttujen tilanteiden pohjalta. Täydellinen lelu kilpa-autoista innostuville lapsille.
  • Mitä pakkaus sisältää? Lapset saavat kaksi hienoa LEGO® kilpa-autoa, joissa on mahtavat yksityiskohdat, kaksi kartiota lähtö- tai maaliviivalle sekä kaksi kuljettajan minihahmoa kypärineen. Kaiken, mitä lapsi tarvitsee toiminnantäyteiseen, omatoimiseen leikkiin.
  • Luovat leikit saavat uusia käänteitä, kun lapset yhdistävät setin ajoneuvot ja hahmot muiden alkuperäisten LEGO® leikkisettien kanssa. Näyttävät kokoonpanot keräävät katseet myös koristeina.
  • Tämä LEGO® City Kilpurit (60256) rakennuslelu on mahtava joulu-, syntymäpäivä- tai yllätyslahja mielikuvitusleikeistä innostuville 5 vuotta täyttäneille pojille ja tytöille. Perusrakennustaidot riittävät.
  • Koottuna punaisen LEGO® kilpurin mitat ovat 4 cm x 13 cm x5 cm, kun taas keltaisen LEGO® kilpurin mitat ovat 4 cm x 12 cm x 5 cm.
  • Paristoja ei tarvita – tämä leikkisetti toimii pienten lasten vilkkaalla mielikuvituksella. Hauska leikki voi alkaa heti!
  • Tämän lelun parissa voi tutustua LEGO® rakentamiseen. Pakkauksesta löydät selkeät rakennusohjeet – joten revi palikkapussit auki ja pidä hauskaa!
  • LEGO® City rakennuslelut sisältävät yksityiskohtaisia rakennuksia, makeita ajoneuvoja ja hauskoja hahmoja, jotka innostavat mielikuvitusleikkeihin, kehittävät lapsen fyysisiä taitoja ja vahvistavat itseluottamusta.
  • LEGO® City leikkisetit täyttävät alan tiukimmat standardit ja The LEGO Groupin tiukat sisäiset laatuvaatimukset. Näin varmistamme, että nämä hauskat lelut kiinnittyvät ja irtoavat helposti.
  • The LEGO Group pudottaa, litistää, vääntää, lämmittää, naarmuttaa ja venyttää LEGO® City rakennusleluja. Varmistamme, että ne täyttävät maailman tiukimmat turvallisuus- ja laatustandardit.