Lego City 60255 Stunttitiimi

12,90 

Pienet stunttitemppujen taitajat voivat laittaa pystyyn huikean esityksen tällä LEGO® City Stunttitiimi (60255) rakennussetillä! Settiin sisältyy makea stunttimönkijä ja moottoripyörä, kaksi stunttikuljettajan minihahmoa kypärineen ja stunttiramppi liekkeineen. Tässä rakennuslelussa on kaikki, mitä lapset tarvitsevat omatoimiseen roolileikkiin, joka villitsee katsojat! Hieman lennokkaampi rakennuslelu! Leikkisetti sisältää yksinkertaisen rakennusoppaan ja verkosta ladattavat Instructions PLUS -ohjeet! Interaktiiviset rakennusohjeet sisältyvät älypuhelimille ja tableteille ladattavaan maksuttomaan LEGO® Life sovellukseen. Ne sisältävät mm. zoomaus- ja kiertotyökalut, joiden avulla aloittelevasta LEGO® rakentajasta kehittyy nopeasti mestarirakentaja! Hienoja leluja lapsille LEGO® City on vauhdikasta hupia! LEGO® City ajoneuvosettien huippunopeilla, supersiisteillä rakennusleluilla lapset voivat päästää sisäisen turbonsa täyteen vauhtiin! Yksityiskohtaiset rakennuslelut ja hauskat hahmot innostavat lapsia rajattomaan, omatoimiseen mielikuvitusleikkiin, jossa toteutetaan arjesta tuttuja tilanteita hauskalla ja jännittävällä tavalla.

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 5702016617894 Osasto:

Kuvaus

  • Tämä stunttitiimilelu avaa oven LEGO® Cityn jännittävään maailmaan. Täydellinen valinta toimintaleluista pitäville lapsille. Suunniteltu innostamaan rajattomiin, omatoimisiin roolileikkeihin, jotka pohjautuvat arjesta tuttuihin tilanteisiin.
  • Mitä pakkaus sisältää? Hienon stunttimönkijän ja moottoripyörän, kaksi stunttikuljettajan minihahmoa kypärineen ja stunttiramppi liekkeineen. Kaiken, mitä lapsi tarvitsee vauhdikkaaseen, omatoimiseen leikkiin.
  • Lapset voivat yhdistää tämän setin ajoneuvot ja hahmot muihin LEGO® leikkisetteihin ja luoda omia ainutlaatuisia luomuksia leikkeihin tai näytteille.
  • LEGO® City Stunttitiimi (60255) leikkisetti sopii erinomaisesti 5 vuotta täyttäneille lapsille. Se on loistava joulu-, syntymäpäivä- tai yllätyslahja lapsille, jotka innostuvat roolileikkileluista, ajoneuvoista ja toimintaleluista.
  • Kootun mönkijän mitat ovat 4 cm x 5 cm x 4 cm, kun taas moottoripyörän mitat ovat 3 cm x 6 cm x 2 cm.
  • Paristoja ei tarvita – tämä rakennuslelu toimii pienten lasten vilkkaalla mielikuvituksella, joten leikki voi alkaa heti!
  • Leikkisetti sisältää painetun rakennusoppaan ja verkosta ladattavat interaktiiviset Instructions PLUS -rakennusohjeet, jotka auttavat aloittelevia rakentajia kehittymään mestarirakentajiksi! Ohjeet ladataan älylaitteille asennettuun, maksuttomaan LEGO® Life sovellukseen.
  • LEGO® City ajoneuvosettien parissa lapset voivat päästää sisäisen turbonsa vauhtiin. Yksityiskohtaiset ajoneuvot ja hauskat hahmot innostavat omatoimisiin roolileikkeihin. Lapset keksivät loputtomasti seikkailuja todentuntuisiin ympäristöihin.
  • LEGO® City rakennussetit täyttävät alan tiukimmat standardit. Näin varmistamme, että nämä hauskat lelut kiinnittyvät ja irtoavat helposti kerta toisensa jälkeen.
  • The LEGO Group pudottaa, litistää, vääntää, lämmittää, naarmuttaa ja venyttää LEGO® City rakennusleluja. Varmistamme, että ne täyttävät maailman tiukimmat turvallisuus- ja laatustandardit.