Dragon Dance – lautapeli, Peliko

18,90  10,00 

Dragon Dance

Hauska ja moniulotteinen kokoamaispeli, joka sopii koko perheelle tai lasten yhteisiin hetkiin. Pelissä jokainen rakentaa kierros kierrokselta oman lohikäärmeen ja voittaja on se, jonka lohikäärme on selvinnyt hyökkäyksistä ja on korkein korttien loppuessa. Lohikäärmemäisiin pelihetkiin!

Rakenna hienoin ja korkein lohikäärme, ja onnistu pitämään se ehjänä pelin tiimellyksessä! Uusi, ihastuttava ja erilainen rakennuspeli antaa mielikuvitukselle siivet. Pelissä jokainen pelaaja kokoaa oman lohikäärmeen, ujuttaen kortteja kiinni toisiinsa yksi kerrallaan, aina omalla pelivuorollaan.

Pelin alussa jokainen saa lohikäärmeen pään sekä kaksi lovin varustettua lohikäärmekorttia, ja yhdistää vartalokortit toisiinsa haluamallaan tavalla.

Tästä eteenpäin kierros kierrokselta kortteja lisätään rakennelmiin ja varotaan erikoiskortteja: Lohikäärmetanssi, Tulisyöksy ja Hännän heilautus.

Ne mahdollistavat taktikoinnin ja muiden lohikäärmerakennelmien horjuttamisen – voi vain toivoa, että oma lohikäärme ei joudu kohteeksi!

Peli loppuu, kun kaikki kortit on käytetty ja jokaisella on vain pää käytettävänä. Kun päät on asetettu paikoilleen mahdollisimman korkealle, arvioidaan tilanne: pelaaja jonka lohikäärmeen pää on korkeimmalla, on koko pelin voittaja.

Ikäsuositus 6+

Pelaajat 2-5

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 6416550461804 Osasto: