Pipsa Possu opi laskemaan Pipsan kanssa

44,50 

Pipsa Possu opi laskemaan Pipsan kanssa, suomenkielinen

Opi laskemaan Pipsa Possun kanssa hänen interaktiivisilla pelikolikoilla ja laula mukana shown lauluja. Pipsa auttaa sinua laskutaidon kehittämisessä sekä värien ja kuvien tunnistamisessa. Mukana 10 interaktiivista pelikolikkoa. Pipsa pyytää lasta työntämään kolikoita rahapussiin. 8 erilaista aktiviteettia innostaa lasta katsomaan eri numeroita, värejä ja kuvia. Pipsa huomaa, mitkä kolikot on työnnetty sisään ja vastaa. Myös 3 laulua TV-sarjoista.

• Mukana 10 interaktiivista pelikolikkoa.

• Vaihtoehto yksi: Hauskaa laskemista Pipsa pyytää lasta työntämään suuret, muoviset ”kolikot” lokeroon, jotta voidaan kuulla, kun ne lasketaan. Numeroilla on 5 erilaista aktiviteettia, joissa on numeroita 1 ja 10 välillä. Pipsa huomaa, mitkä kolikot on työnnetty sisään ja vastaa. Kehittyvien taitojen avulla huomataan, miltä jokainen numero näyttää ja voidaan laskea kyseiseen numeroon saakka. Avaa Pipsan rahapussi ja ota kolikot pois, jotta voitte aloittaa alusta.

• Vaihtoehto kaksi: Värien oppimista Pipsa pyytää 3 eri aktiviteetissa lasta löytämään kolikoista erilaisia värejä ja/tai kuvia. Kehittyvien taitojen avulla huomataan värejä (esim. punainen kolikko) ja tunnistetaan Pipsan pyytämiä värillisiä tavaroita (esim. 4 vihreää dinosaurusta).

•Musiikki: Soittaa 3 uutta laulua: Laskulaulu (The Counting Song); Pää, olkapäät (Head, shoulders), polvet ja varpaat (knees & toes); Sateenkaari (The Rainbow)

Ikäsuositus 2+ vuotta.

 

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 5060062144918 Osasto: