Brio Smart Sound vaarallinen tasoristeys 33965

25,90 

Brio Smart Sound vaarallinen tasoristeys

Ole varovainen, ettei käy huonosti! 33965 Smart Tech Sound Vaarallinen tasoristeys vie lelujunasi seikkailuun. Vuoristoisessa tasoristeyksessä on toisiinsa yhdistetyt portit, jotka liikkuvat ylös ja alas, ja haljennut rata, joka saa junat heilumaan niiden kulkiessa sen ohi.
Yhdessä interaktiivisen 33971 Äänittävän junan (myydään erikseen) kanssa käytettynä veturi tunnistaa, onko portti ylhäällä vai alhaalla. Jos portti on ylhäällä, veturi pysähtyy ja varoittaa muita saapumisestaan. Kun junaradan risteyksen portit on laskettu, juna ilmoittaa automaattisesti lähdöstään ja jatkaa matkaansa varovaisesti halkeilleen radan yli. Muista kuitenkin pitää ympäristöä silmällä matkustaessasi. Toimintotunneli lisää leikkiin jännitystä vaarasta kertovien äänien, kuten kivivyöryjen ja maanjäristysten, avulla.
Tämä BRIO World -tasoristeys tuo leikkeihin hieman vaaran tuntua ja seikkailuja. Nosta ja laske tämän vuoristoisen tasoristeyksen portit, niin Smart Tech Sound -juna (myydään erikseen) pysähtyy ja lähtee automaattisesti. Liittämällä leikkiin 33971 Smart Tech Sound Äänittävän junan (myydään erikseen) voit ohjelmoida Smart Tech -efektejä, kuten liikettä, värikkäitä valoja ja mukautettavia ääniä, kuten kivivyöryjä ja maanjäristyksiä. Upea lisä kaikille BRIO World -junaradoille.
Valmistettu FSC-sertifioidusta eurooppalaisesta pyökistä ja korkealaatuisesta muovista. Todellisuutta muistuttavat junaleikit auttavat lapsia oppimaan ympäristöstään hauskalla tavalla ja kehittävät hienomotorisia taitoja.

Yli 3-vuotiaille.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 7312350339659 Osasto: