Brio juna vuoriston rahtisetti 36010

129,00 

Brio vuoriston rahtisetti 36010

36010 Vuoriston rahtisetti vie leikin äärimmäisiin korkeuksiin viidellä nosturi- ja rahtitoiminnolla – helikopterin alustasta syvällä vuoristossa oleviin pimeisiin luoliin. Jokaisessa isossa vuoristoelementissä on mukautettavia leikkiominaisuuksia, ja niitä voi muokata niin, että voidaan luoda avoimia junasettejä eri korkeuksilla, ulkoasuilla ja toiminnoilla. Hyödynnä luotettavia koneita, kuten helikopteria, vaunuilla varustettua rahtijunaa ja kuorma-autoa, jotka auttavat kuljettamaan ja hallitsemaan tätä vaarallista työmaata.

Tietoa BRIO World -maailmasta: BRIO World on avoin leikkisarja, joka kasvaa lapsesi mukana. Kaikki BRIO World -lelut ovat yhteensopivia keskenään, junakiskoista ajoneuvoihin ja hahmoihin, ja niiden avulla lapsi voi haastaa itseään kasvaessaan. Luvassa on rajattomasti mielikuvitusleikkejä, ja tämän ison junasetin modulaarinen rakenne tekee siitä täydellisen valinnan yhdisteltäviksi muiden BRIO World -tuotteiden kanssa.

Vuoriston rahtisetti sisältää 49 osaa: 6 vuoriosaa, 3 nosturia, 2 hahmoa, 19 puista kisko-osaa, 3 puista lastia, 1 kultalasti, 1 rahtiveturi, 3 vaunua, 1 rekka ja paljon tarvikkeita.

BRIO-tuotteiden suunnittelemiseen liittyy paljon rakkautta ja huolenpitoa. Yksityiskohtiin kiinnitetään runsaasti huomiota.

Katso ohjeet tästä

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 7312350360103 Osasto: