Matkarattaat Emma Solo Light Harmaa

89,00 

Matkarattaat Emma Solo Light Harmaa

Todella kevyet ja näppärät matkarattaat, joissa kääntyvät etupyörät sekä tilava tavarakori. Näiden ketterien Emma Solo Lite-matkarattaiden selkänoja on säädettävissä neljään eri asentoon, myös makuuasentoon. Jalkatuen asentoa voi säätää samoin tarpeen mukaan kun lapsi joko istuu tai nukkuu. Kuomun pitkälle ulottuva aurinkolippa suojaa lasta auringolta, ja lisäksi kuomun päällä on tuuletus- sekä kurkistusikkuna.

Käyttäjämukavuus on otettu erityisesti huomioon tässä matkarattaassa, sillä työntöaisan korkeus on säädettävissä helposti eri korkeuteen (80-104cm). Emma Solo Lite taittuu helposti kokoon ja menee pieneen tilaan, joten se menee mukavasti esim. auton takakonttiin. Mitat kokoontaitettuna: kork. 27cm, lev. 52,2cm, pit. 93cm.

Emma Solo Light ominaisuudet:

Kääntyvät etupyörät (lukittavissa), kuomussa tuuletus-/kurkistusaukko, heijastimet kuomussa sekä tavarakorin reunassa, 5-pistevaljaat sis. olkapehmusteet, tilava tavarakori, turvakaari, selkänoja menee makuuasentoon, 4 asentoa selkänojassa, istuinosan pituus 82 cm, helppo kasata, työntöaisan korkeudensäätö

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 6418991015400 Osasto: