Joulukalenteri 2020 Lego City

22,90 

Jouluista huvia pursuava upea LEGO® City Joulukalenteri (60268) tuo takuuvarmasti joulumielen pojille, tytöille ja LEGO City Adventures tv-sarjan faneille. Lapset löytävät luukkujen takaa jouluisia minirakennelmia ja lumisen City-leikkialustan, jonka päälle on kiva rakentaa omia joulujuttuja. Joulukalenteri sisältää myös kuusi LEGO City tv-sarjan hahmoa, kuten Duke DeTainin, Harl Hubbsin, Freya McCloudin, Rooky Partnurin, Daisy Kaboomin ja joulupukkiasuisen poliisipäällikkö Wheelerin!

Hauskaja helppo rakentaa
Tämä LEGO City Joulukalenteri on huikean hieno lahja 5 vuota täyttäneille lapsille. Rakennussarja, jokainen malli sisältää selkeät rakennusohjeet, joiden avulla aloittelevatkin LEGO® rakentajat pääsevät nauttimaan rakennus- ja leikkikokemuksesta omatoimisesti.

Joulun parhaat lelut lapsille
LEGO City Joulukalenterit ovat tulvillaan ideoita, jännittävää joulunodotusta ja ihania yllätyksiä luovia leikkejä rakastaville lapsille. Kalenterin rakennettavat mallit, minihahmot jatarvikkeet voi yhdistää muihin LEGO lelusetteihin, jolloin hauskat leikit yltyvät entisestään.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 5702016617542 Osasto: