Joulukalenteri 2021 Lego® City 60303

24,90 

Joulukalenteri 2021 Lego® City 60303

Jännitys tiivistyy sitä mukaa, kun LEGO® City Joulukalenterin (60303) luukkuja avataan. Lapset voivat laskea päiviä hauskojen minirakennelmien, suositun LEGO City Adventures tv-sarjan hahmojen ja hienojen tarvikkeiden avulla. Taita esiin talvinen City-leikkialusta, joka luo puitteet loputtomille mielikuvitusseikkailuille.

Hauskoja malleja, joiden rakentaminen sujuu nopeasti ja vaivatta
LEGO City Joulukalenteri on hieno lahja 5 vuotta täyttäneille lapsille. Jokaiselle yllätyslelulle on helposti seurattavat rakennusohjeet, joiden avulla uudetkin LEGO rakentajat nauttivat hauskasta rakennus- ja leikkielämyksestä.

Hienoja jouluisia leluja lapsille
LEGO City Joulukalenterit ovat täynnä inspiraatiota, joulunodotusta ja ihania yllätyksiä luovista leikeistä pitäville lapsille. Tämän kalenterin rakennettavat lelut, LEGO City Adventures tv-sarjan hahmot ja tarvikkeet voi myös yhdistää aiempiin LEGO lelusetteihin, mikä tietää enemmän hauskoja leikkejä.

  • 5 vuotta täyttäneet lapset viihtyvät kekseliäissä leikeissä joulukuun jokaisena päivänä LEGO® City Joulukalenterin (60303) ansiosta. Siinä on upeita minirakennelmia, hauskoja hahmoja LEGO City tv-sarjasta ja upeita tarvikkeita.
  • Joulukalenterissa on LEGO® City Adventures tv-sarjan minihahmot Top Hat Tom, Bob, Betty, Sam Grizzled, Shirley Keeper ja Fendrich sekä rakennettava Duke DeTain -lumiukko ja talvinen City-leikkialusta.
  • Lapsista on kiva laskea päiviä jouluun näiden hienojen mallien, hauskojen minihahmojen ja esiin taitettavan leikkialustan avulla. Leikkialustalla lapset voivat rakentaa ja leikkiä omia jouluisia LEGO® City seikkailujaan!
  • Etsitkö hienoa lahjaa 5 vuotta täyttäneelle lapselle? Tämä joulukalenteri on mainio lahja LEGO® City Adventures tv-sarjan faneille ja lapsille, jotka tykkäävät hienoista leluista ja luovista leikeistä.
  • LEGO® City Joulukalenteri on 26 cm korkea, 38 cm leveä ja 7 cm syvä.
  • Paristoja ei tarvita! Joulukalenterin rakennettavat LEGO® lelut ja hahmot toimivat pienten lasten mahtavalla mielikuvituksella. Jouluiset leikit voivat alkaa heti – joka päivä!
  • LEGO® City Joulukalenterin jokaiselle yllätykselle on helposti seurattavat painetut rakennusohjeet jokaisen luukun takana. Ohjeiden avulla uudetkin rakentajat nauttivat omien lelujen rakentamisesta.
  • LEGO® City Joulukalenterit sisältävät värikkäitä minirakennelmia ja hauskoja hahmoja, jotka innostavat mielikuvitusleikkeihin – kehittäen lasten fyysisiä ja luovia taitoja.
  • Kaikki LEGO® palikat ja osat valmistetaan alan tiukkojen laatustandardien mukaisesti. Näin varmistamme, että ne ovat tasalaatuisia ja yhteensopivia ja että niillä on hauska rakentaa – näin on ollut jo vuodesta 1958.
  • LEGO® City rakennuslelut testataan perusteellisesti. Näin varmistamme, että jokainen lelusetti täyttää tiukat turvallisuusstandardit.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 5702016911619 Osasto: